Trailer voor live action Netflix serie One Piece

Een nieuwe One Piece teaser trailer heeft fans een eerste blik gegeven op de live action iteraties van de Straw Hat-piraten in de nieuwe serie van Netflix.

De trailer pronkt met Luffy, Zoro, Nami, Usopp en Sanji in live-action vorm, evenals geliefde ondersteunende personages zoals Red-Haired Shanks en Buggy the Clown, eindigend met Luffy’s iconische Gum-Gum Pistol-aanval.

Bekijk hieronder de live-action One Piece trailer.

One Piece Netflix serie

Gebaseerd op Eiichiro Oda’s iconische manga met dezelfde naam, volgt het verhaal Monkey D. Luffy, die de krachten krijgt om zijn lichaam in rubber te veranderen na het eten van een “Devil Fruit”. Hij waagt zich in een fantastische wereld van exotische eilanden en uitgestrekte oceanen op zoek naar de legendarische schat die bekend staat als ‘One Piece’.

De One Piece serie van Netflix wordt geleid door Iñaki Godoy als Luffy, Mackenyu als Rorona Zoro, Emily Rudd als Nami, Jacob Romero Gibson als Usopp, Taz Skylar als Sanji en Peter Gadiot als Shanks. Extra cast bestaat uit Morgan Davies als Koby, Ilia Isorelýs Paulino als Alvida, Aidan Scott als Helmeppo, Jeff Ward als Buggy, McKinley Belcher III als Arlong, Vincent Regan als Garp, Alexander Maniatis als Klahadore, Steven Ward als Mihawk, Craig Fairbrass als Chef Zeff, Langley Kirkwood als Captain Morgan, Celeste Loots als Kaya en Chioma Umeala als Nojiko.

De serie is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Steven Maeda (The X-Files) en Matt Owens (Agents of SHIELD), met Maeda als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Marty Adelstein en Becky Clements van Tomorrow Studios (Snowpiercer, Cowboy Bebop) samen met de originele manga-auteur Eiichiro Oda.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...