Bloodlands seizoen 2 vanaf 15 april op de NPO

De Britse politieserie Bloodlands seizoen 2 is vanaf 15 april wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Het hele tweede seizoen verschijnt die dag ook op NPO Plus, waar het eerste seizoen nog altijd is terug te kijken. Bekijk hieronder alvast een trailer. James Nesbitt (Cold Feet) speelt de hoofdrol in het door Jed Mercurio (Line of Duty) geproduceerde drama.

Bloodlands seizoen 2

Hoofdinspecteur Brannick denkt dat de beruchte moordenaar Goliath achter een verdwijning zit. Hij heropent het onderzoek naar degene die eerder al zijn vrouw vermoordde. Een auto wordt opgevist uit Strangford Lough, de chauffeur blijkt ontvoerd. Hoofdinspecteur Tom Brannick herkent het visitekaartje van een beruchte moordenaar, bekend als Goliath. Er zijn aanwijzingen dat Goliath een agent is die 20 jaar geleden plots verdween. Een van zijn slachtoffers was Brannicks vrouw. Tegen de wil van commissaris Jackie Twomey heropenen Brannick en zijn partner, inspecteur McKenna, het Goliath-dossier.

In het nieuwe seizoen wordt het lichaam van een accountant gevonden aan de oever van Stranford Lough. Detectives Tom Brannick en Niamh McGovern (Charlen McKenna) worden op de zaak gezet. De accountant lijkt betrokken te zijn bij het onstuimige verleden van Tom die nu moet uitzoeken wie de moordenaar is en waar hij zijn goud heeft verstopt. Hij krijgt daarbij hulp van Olivia Foyle (Victoria Smurfit), de weduwe van de accountant. Maar ze kunnen ook rekenen op de hulp van detectives Jackie Twomey (Lorcan Cranitch) en Birdy (Chris Walley) alsook de dochter van Tom, Izzy (Lola Petticrew) tot bedrog en verraad Tom zullen dwingen om zich af te vragen hoe ver hij moet gaan.

Bloodlands is een Britse politieserie van HTM Television uit 2021. De serie wordt geproduceerd door Jed Mercurio (Line of Duty), die onlangs ook DI Ray en Trigger Point produceerde.

Hoofdrollen worden gespeeld door James Nesbitt, Charlen McKenna, Victoria Smurfit, Lorcan Cranitch, Chris Walle, Lola Petticrew, Lisa Dwan en Ian McElhinney.

Bloodlands seizoen 2 is vanaf 15 april wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...