The 100 actrice Eliza Taylor als special guest op Heroes Dutch Comic Con

Eliza Taylor, ook wel bekend als Clarke Griffin in The 100, komt naar de wintereditie van de grootste comic con van Nederland. Op 18 en 19 november sluit Taylor zich aan bij de eerder aangekondigde special guests Elijah Wood en Famke Janssen die eveneens aanwezig zullen zijn op Heroes Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht.Eliza Taylor op Heroes Dutch Comic Con

De Australische actrice Eliza Taylor is het meest bekend haar rol als Clarke Griffin in 7 seizoenen van de hitserie The 100. Sinds het begin van de show zorgde Eliza voor opschudding, doordat ze de eerste openlijke biseksuele hoofdpersonage speelde.

Op het gebied van films speelde Eliza in de indie thriller Thumper tegenover Pablo Schreiber en Lena Headey, die met lovende kritieken in première ging op het Tribeca Film Festival in 2017. Ze was ook te zien als de hoofdrolspeler in de romantische Netflix komedie Christmas Inheritance en in Roger Donaldson’s actie-thriller The November Man met Pierce Brosnan. Momenteel is zij te zien in seizoen 3 van the Hulu serie The Orville en in de nieuwe thriller I’ll Be Watching.

Eliza zou afgelopen zomereditie, samen met haar man en mede The 100 acteur Bob Morley, aanwezig zijn op het evenement. Haar komst werd toen echter geannuleerd in verband met filmverplichtingen. In een video waarin zij bekend maakte niet te kunnen komen, beloofde zij haar fans dat ze er een volgende editie wel bij zou zijn.

Fans kunnen beide dagen met haar op de foto, een handtekening van haar bemachtigingen en haar vragen stellen tijdens de Q&A sessies op het hoofdpodium. Toegangskaarten en photo booth en meet and greet tickets zijn verkrijgbaar via www.dutchcomiccon.com

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...