Serie Hijack met Idris Elba vanaf 28 juni op Apple TV Plus | Bekijk de trailer

Apple TV+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de serie Hijack, het aanstaande spannende thrillerdrama met Idris Elba als een hoogopgeleide crisisonderhandelaar wiens zeven uur durende vlucht naar Londen wordt overgenomen door terroristen. Nu is het aan hem om de situatie onder controle te krijgen om de levens van zijn medepassagiers te redden en veilig naar huis te kunnen gaan naar zijn familie.

Bekijk hieronder de Hijack trailer.

Hijack serie

In realtime verteld, is de serie van zeven afleveringen een spannende thriller. Het volgt de reis volgt van een gekaapt vliegtuig onderweg naar Londen in een vlucht van zeven uur, en de autoriteiten op de grond haasten zich naar antwoorden. Het introduceert Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld die naar voren moet treden en al zijn overtuigingskracht moet gebruiken om te proberen de levens van de passagiers te redden – maar zijn risicovolle strategie kan zijn ondergang betekenen. Ondertussen is Panjabi’s antiterrorisme-officier Zahra Gahfoor op de grond wanneer het vliegtuig wordt gekaapt en wordt onderdeel van het onderzoek.

Hijack is gemaakt door schrijver George Kay (Lupin) en regisseur Jim Field Smith (Truth Seekers), die eerder samenwerkten aan Netflix’s Criminal. Elba wordt vergezeld door Emmy-winnaar Archie Panjabi, Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimee Kelly, Mohamed Elsandel en Ben Miles.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Kay, Field Smith, Elba, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta en Kris Thykier. Het is een productie van 60Forty Films, Idiotlamp Productions en Green Door Pictures.

De serie Hijack is vanaf 28 juni te zien op Apple TV Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...