Trailer voor de serie Mr. & Mrs. Smith

Prime Video heeft de eerste trailer vrijgegeven van de serie Mr. & Mrs. Smith met Donald Glover en Maya Erskine in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder. John en Jane Smith gaan een nieuwe fase van hun huwelijk in nadat ze ermee hebben ingestemd om als spionnen voor een mysterieus bureau te werken.

Mr. & Mrs. Smith serie

Naast Donald Glover en Maya Erskine bestaat de cast uit Michaela Coel, Parker Posey, Wagner Moura, Paul Dano en John Turturro.

Mr. & Mrs. Smith is mede gecreëerd en co-executive geproduceerd door Glover en Francesca Sloane. Oorspronkelijk zou Phoebe Waller-Bridge samen met Glover de serie creëren en de hoofdrol spelen. De actrice verliet het project echter vanwege creatieve meningsverschillen. Ze zei:

“I worked on that show for six months fully in heart and mind and really cared about it—still care about it. And I know it’s gonna be brilliant. But sometimes it’s about knowing when to leave the party. You don’t want to get in the way of a vision.”

Mr. & Mrs. Smith is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2005 met Angelina Jolie en Brad Pitt. De reeks gaat wederom over twee getrouwde spionnen die van elkaar niet weten dat ze hetzelfde beroep delen. Dan komen ze erachter dat de bedrijven waarvoor ze werken, willen dat ze elkaar vermoorden.

Mr. & Mrs. Smith verschijnt november 2023 op Prime Video.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...