Trailer voor The Lincoln Lawyer seizoen 2 Deel 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Lincoln Lawyer Seizoen 2 Deel 2. Bekijk de trailer hieronder. Deel 2 gaat in première op 3 augustus 2023. Net als het eerste seizoen, zal seizoen 2 van de serie ook 10 afleveringen lang zijn. Deze keer zal het gebaseerd zijn op Connelly’s boek The Fifth Witness.

Het eerste seizoen werd op 13 mei 2022 wereldwijd op Netflix uitgebracht. Het kwam slechts 18 maanden nadat de show door Netflix was opgehaald, nadat het aanvankelijk in ontwikkeling was bij ViacomCBS (nu Paramount), die uiteindelijk de reeks doorgaf. Ted Humphrey is de showrunner van de serie, met David E. Kelley als maker.

The Lincoln Lawyer seizoen 2

The Lincoln Lawyer seizoen 2 Deel 2

LA’s meest sexy advocaat is terug voor seizoen 2! The Lincoln Lawyer, Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), een idealist, runt zijn advocatenpraktijk vanaf de achterbank van zijn Lincoln, terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in Los Angeles. Het tweede seizoen is gebaseerd op de reeks bestsellers van Michael Connelly en het vierde boek in de serie The Lincoln Lawyer, The Fifth Witness.

In de serie zijn er rollen voor Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson, Ntare Guma Mbaho Mwine, Christopher Gorham, Krista Warner, Michael Graziadei en Jamie McShane. Nieuwe toevoegingen in seizoen 2 zijn Lana Parilla als Lisa Trammell, Yaya DaCosta als Andrea “Andy” Freeman, Matt Angel als Henry Dahl en Angélica María als Elena.

De serie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door David E. Kelly (Big Little Lies, Mr. Mercedes), met Ted Humphrey als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Ted Humphrey, Michael Connelly en Ross Fineman.

Deel 1 begint op 6 juli en deel 2 op 3 augustus op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...