De romantische komedie Fijn Weekend vanaf 19 januari in de bioscoop

De romantische komedie Fijn Weekend is vanaf 19 januari in de bioscoop te zien. In de Franse Bourgogne komt een hechte vriendengroep bij elkaar voor een herdenkingsweekend om hun overleden vriend te eren. Maar als de weduwe onverwachts haar nieuwe liefde aan de groep introduceert, groeit het weekend uit tot een rollercoaster aan emoties waarin de onderlinge verhoudingen volledig op scherp komen te staan. Bekijk hieronder de trailer.

Fijn Weekend

Fijn Weekend

De Franse Bourgogne is het decor van dit bijzondere verhaal over liefde, vriendschap en rouw. Regisseur Jon Karthaus (Costa!!, Bella Donna’s, Homies) schreef samen met medespelers Steef de Bot (Bankier van het verzet, Ik wist het, Vliegende Hollanders), Lisa Zweerman (Smeris, Riphagen, Costa!) en Kay Greidanus (Huisvrouwen bestaan niet, Zwaar Verliefd!, Riphagen) het scenario. Daarnaast spelen Sarah Chronis (Zwaar Verliefd! Nieuwe buren, Bloedlink), Carolien Karthaus-Spoor (Toscaanse Bruiloft, Zwarte Tulp, Diepe Gronden) en Aus Greidanus Sr. (Swanenburg, de 12 van Oldenheim) de andere hoofdrollen.

Fijn Weekend wordt geproduceerd door Johnnywood Film & Streaming en in de bioscoop uitgebracht door M&N Media Group op 19 januari 2023.

Afbeelding via M&N Film Distribution / Pieter Wouters

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...