Trailer voor de worstelbiopic film The Iron Claw

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor de film The Iron Claw, die kijkers een kijkje geeft in het komende biografische sportdrama gebaseerd op de Von Erich-familie van professionele worstelaars. De film verschijnt op 22 december in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

The Iron Claw film trailer

Het waargebeurde verhaal van de onafscheidelijke broers Von Erich, die begin jaren tachtig geschiedenis schreven in de intens competitieve wereld van het professionele worstelen. Door tragedie en triomf, in de schaduw van hun dominante vader en coach, streven de broers naar meer dan levensgrote onsterfelijkheid op het grootste podium in de sport.

The Iron Claw is geschreven en geregisseerd door Sean Durkin. De film heeft rollen voor Zac Efron als Kevin Von Erich, Jeremy Allen White als Kerry Von Erich, Harris Dickinson als David Von Erich, Maxwell Jacob Friedman als Lance Von Erich, Holt McCallany als Fritz Von Erich, Maura Tierny als Doris Von Erich, Lily James als Pam Adkisson, Stanley Simons als Mike Von Erich, Aaron Dean Eisenberg als Ric Flair, en meer.

De film is geproduceerd door Tessa Ross, Juliette Howell, Angus Lamont van House Productions, Durkin en A24. Uitvoerende producenten zijn Derrin Schlesinger en Harrison Huffman voor House Productions, Len Blavatnik en Danny Cohen van Access Entertainment, en Eva Yates van BBC Film.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...