Trailer voor documentaire Cocaine Bear: The True Story

In 2023 is er al één verhaal verteld over de beruchte Cocaine Bear, en nu heeft Peacock de trailer uitgebracht voor Cocaine Bear: The True Story, een originele documentaire die het waargebeurde verhaal vertelt van een beer die cocaïne verslond in Georgië.

De originele documentaire Cocaine Bear: The True Story gaat op 14 april 2023 in première op Peacock en duikt in het echte verhaal van Drew Thornton, politieagent die drugssmokkelaar is geworden, en de verschillende mensen die bij het verhaal betrokken zijn.

De documentaire bevat interviews met verschillende mensen die dicht bij de zaak staan, waaronder de voormalige sheriff, die als een van de eersten ter plaatse was, en de speciale agent die deel uitmaakte van het team dat de cocaïnebeer vond.

Bekijk hieronder de trailer van Cocaine Bear: The True Story.

Cocaine Bear: The True Story

Politieagent in Lexington, Kentucky genaamd Drew Thornton keert een bevoorrecht leven de rug toe om de duistere kant te omarmen. Hij verandert van politieagent in internationale drugssmokkelaar en vliegt met vliegtuigladingen cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Amerika. Maar op een dag valt hij op mysterieuze wijze dood op een oprit in Knoxville, Tennessee met zijn eigen enorme zak cocaïne, tot de tanden bewapend en met een paar… Gucci-loafers aan? Hoe deze moderne Icarus en zijn chique schoenen voor altijd verbonden zijn geraakt met de cocaïnebeer, is de legende achter Cocaine Bear: The True Story.

De film Cocaine Bear 

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.

De hoofdrollen in Cocaine Bear worden vertolkt door Keri RussellMargo MartindaleRay LiottaAlden EhrenreichO’Shea Jackson Jr.Jesse Tyler FergusonKristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince en nieuwkomer Scott Seiss.

De film is geregisseerd door Elizabeth Banks (Charlie’s Angels, Pitch Perfect 2) naar een scenario van Jimmy Warden (The Babysitter: Killer Queen). De producenten zijn Oscar®-winnaars Phil Lord en Chris Miller (Spider-Man: Into The Spider-Verse, The Mitchells vs. The Machines) en Aditya Sood (The Martian) namens Lord Miller, Elizabeth Banks en Max Handelman (Pitch Perfect-franchise) namens Brownstone Productions en Brian Duffield (Spontaneous).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter