Trailer voor drama film Daddio met Dakota Johnson & Sean Penn

Sony Pictures Classics heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Daddio, een aanstaande dramafilm met in de hoofdrollen Dakota Johnson en Sean Penn. Bekijk hieronder de Daddio trailer.

De film is geschreven en geregisseerd door Christy Hall, die haar speelfilmdebuut maakt. Daddio wordt geproduceerd door Johnson, Ro Donnelly, Emma Tillinger Koskoff, Christy Hall, Paris Kassidokostas-Latsis en Terry Douglas. De film zal op 28 juni 2024 in de Amerikaanse bioscoop verschijnen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Daddio trailer

Een vrouw houdt aan de New Yorkse luchthaven een taxi tegen. Ze lijkt afwezig en wil snel naar huis in Manhattan. De taxichauffeur is erg van de filosofie en slaat een praatje. Gedurende de taxirit houden ze gesprekken over informatica, de liefde en jeugdtrauma’s.

Daddio beleefde zijn eerste première op het Toronto International Film Festival 2023, en de Amerikaanse première vond plaats op het Telluride Film Festival 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...