Trailer voor Transformers One met Chris Hemsworth & Scarlett Johansson

Paramount heeft officieel de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende animatiefilm Transformers One, met in de hoofdrollen Chris Hemsworth en Scarlett Johansson. Bekijk de trailer hieronder.

De animatiefilm zal dienen als een oorsprongsverhaal voor de iconische Transformers-personages Optimus Prime en Megatron. Naast Hemsworth en Johansson zijn er ook rollen voor Brian Tyree Henry, Keegan-Michael Key, Jon Hamm en Laurence Fishburne. De film draait vanaf 26 september in de Nederlandse bioscoop.Transformers One trailer

Transformers One trailer

Hoewel er niet al te veel bekend is over de film, vertelde producer Lorenzo di Bonaventura vorig jaar wat we ervan konden verwachten. Volgens di Bonaventura zal het project zich feitelijk concentreren op de oorsprong van een jonge Megatron en de jonge Optimus Prime, aangezien de twee beginnen als vrienden voordat ze aan rivaliserende kanten van het slagveld belanden.

De reden om dit in een animatiefilm te verwerken, zegt hij, is omdat het simpelweg “financieel onmogelijk” was om dit in een live-action-formaat te doen.

Transformers One wordt geregisseerd door Josh Cooley, die eerder Toy Story 4 uit 2019 regisseerde. Cooley schreef ook het script voor Inside Out uit 2015 en werkte als storyboard-artiest aan een aantal andere Pixar-films, waaronder The Incredibles uit 2004, Cars uit 2006, Ratatouille uit 2007, en Up uit 2009.

Het script is geschreven door Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, Steve Desmond en Michael Sherman. Lorenzo di Bonaventura, Tom DeSanto, Don Murphy, Michael Bay, Mark Vahradian en Aaron Dem dienen als producenten voor Transformers One.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...