Justified: City Primeval vanaf 6 september op Disney Plus Nederland

De serie Justified: City Primeval is vanaf 6 september te zien op Disney Plus Nederland. De reeks is een vervolg op Justified, dat van 2010 tot 2015 te zien was op televisie. Bekijk hieronder een trailer.

Justified: City Primeval op Disney Plus Nederland

Het verhaal speelt zich af acht jaar nadat Givens Kentucky heeft verlaten. Nu woont hij in Miami waar hij zijn leven als U.S. Marshal en parttime vader van een 14-jarig meisje in evenwicht houdt. Een toevallige ontmoeting op een snelweg in Florida stuurt hem naar Detroit en hij kruist het pad van Clement Mansell, ook bekend als The Oklahoma Wildman. Clement is een gewelddadige sociopaat die al eens door de vingers van de beste van Detroit is geglipt en dat nu weer wil doen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Timothy Olyphant, Aunjanue Ellis, Vondie Curtis Hall, Adelaide Clemens, Marin Ireland, Victor Williams, Norbert Leo Butz, Boyd Holbrook.

City Primeval is een neo-westerse miniserie ontwikkeld door showrunners Dave Andron en Michael Dinner. De serie vervolgt het verhaal van Justified en is geïnspireerd op de Elmore Leonard-romans City Primeval: High Noon in Detroit en Fire in the Hole. Showrunners Michael Dinner (tevens regisseur) en Dave Andron werkten eerder aan de originele serie.

De reeks ging in wereldpremière op de openingsavond van het 12e ATX Television Festival op 1 juni 2023. Het debuteerde FX op 18 juli 2023, met de eerste twee afleveringen.

Justified: City Primeval is vanaf 6 september te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...