Trailer voor Never Have I Ever seizoen 4 | Laatste seizoen

Never Have I Ever seizoen 4 gaat op Netflix in première op 8 juni 2023. Dit is meteen het laatste seizoen.

Gemaakt door Mindy Kaling en Lang Fisher, markeert seizoen 4 van Never Have I Ever het epische hoogtepunt van Devi Vishwakumars (Maitreyi Ramakrishnan) middelbare schoolervaring: denk aan sollicitaties voor de universiteit, het schoolbal en natuurlijk haar chaotische liefdesleven. Het wordt een druk jaar voor Devi! Bekijk de trailer hieronder.

Never Have I Ever seizoen 4

De Indisch-Amerikaanse tiener Devi Vishwakumar heeft twee beste vriendinnen, de Oost-Aziatisch Eleanor en de half zwarte, half witte lesbienne Fabiola. Bij de leerlingen op hun middelbare school Sherman Oaks staan ze bekend als de UN, vanwege hun slimheid en diversiteit. Na een traumatisch jaar wil Devi populair zijn in plaats van een buienbeentje, maar vrienden, familie en gevoelens gaan het haar niet makkelijk maken.

In seizoen 4 zullen Devi (Maitreyi Ramakrishnan), Fabiola (Lee Rodriguez) en Eleanor (Ramona Young) zich voorbereiden om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstjes af te vinken: sollicitatiegesprekken, limousineritten en het eindelijk dragen van een pet en toga.

In de serie zijn er rollen voor Maitreyi Ramakrishnan in de rol van Devi. Tevens zijn er rollen voor Poorna Jagannathan (The Night Of) als Devi’s moeder genaamd Nalini, Richa Moorjani (9-1-1) als Kamala, Benjamin Norris (The Pregame) als Trent Harrison, Adam Shapiro (Sense8) als Mr. Shapiro, Ramona Young (DC’s Legends of Tomorrow) als Eleanor, Martin Martinez (Marvel’s Runaways) als Oliver, Jaren Lewison als Ben, Christina Kartchner als Eve en Jack Seavor McDonald als Erick Perkins.

Never Have I Ever werd bedacht door Mindy Kaling (The Sex Lives of College Girls), die daarbij inspiratie haalde uit haar eigen jeugd in Boston. Ze ontwikkelde de serie samen met Lang Fisher (The Mindy Project).

Kaling is vooral bekend om haar werk als acteur, schrijver, regisseur en producent in comedy series zoals The Office tegenover Steve Carell en John Krasinski; en The Mindy Project met Chris Messina (Birds of Prey), Ed Weeks en Anna Camp.

Never Have I Ever seizoen 4 gaat op Netflix in première op 8 juni 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...