Trailer voor For All Mankind seizoen 4

Apple TV+ heeft de trailer vrijgegeven voor For All Mankind seizoen 4. Deze kun je hieronder bekijken. Het nieuwe seizoen speelt zich acht jaar na de gebeurtenissen van seizoen 3 af. De serie debuteert op vrijdag 10 november 2023 op Apple TV+. Daarna verschijnt er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering tot en met 12 januari 2024.

For All Mankind seizoen 4

De serie is afkomstig van Golden Globe nominee en Emmy Award winnaar Ronald D. Moore (Outlander, Star Trek, Battlestar Galactica). For All Mankind onderzoekt wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimte race nooit was afgelopen. Het drama presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA-astronauten, ingenieurs en hun gezinnen zich in het centrum bevinden van buitengewone gebeurtenissen gezien door het prisma van een alternatieve geschiedenis – een wereld waarin de USSR eerder op de maan lande dan de VS.

Happy Valley is in de acht jaar sinds seizoen drie het nieuwe millennium binnengeschoten en heeft zijn voetafdruk op Mars snel uitgebreid door voormalige vijanden in partners te veranderen. Nu, 2003, is de focus van het ruimteprogramma verschoven naar de vangst en mijnbouw van uiterst waardevolle, mineraalrijke asteroïden die de toekomst van zowel de aarde als Mars zouden kunnen veranderen. Maar de sluimerende spanningen tussen de bewoners van de nu uitgestrekte internationale basis dreigen alles waar ze naartoe werken ongedaan te maken.

Terugkerende castleden zijn onder meer Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu en Coral Peña. Nieuwe vaste gezichten in de serie zijn Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern en Svetlana Efremova.

For All Mankind is gemaakt door Emmy Award-winnaar Ronald D. Moore (Outlander, Star Trek, Battlestar Galactica) en Emmy Award-genomineerden Ben Nedivi & Matt Wolpert. Nedivi & Wolpert fungeren als showrunners en uitvoerend producent naast Moore en Maril Davis van Tall Ship Productions, evenals David Weddle, Bradley Thompson en Nichole Beattie.

For All Mankind seizoen 4 zal vanaf 10 november 2023 te zien zijn op Apple TV+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...