Serie Een Moord Kost Meer Levens vanaf 14 november te zien bij Videoland | Bekijk de trailer

Een Moord Kost Meer Levens is te zien vanaf 14 november bij Videoland. Dit waargebeurde verhaal, verteld door de ogen van Paul Spruit, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter R. de Vries. Bekijk hieronder de trailer voor Een Moord Kost Meer Levens.

Een Moord Kost Meer Levens op Videoland

Een Moord Kost Meer Levens is een waargebeurd verhaal, verteld door de ogen van Paul Spruit, geresearched en geschreven door Peter R. de Vries. Hij publiceerde het boek oorspronkelijk in 1994 en doopte het tot ‘zijn beste boek’. De serie Een Moord Kost Meer Levens geeft een bijzondere inkijk in de jaren 80 en neemt de kijker mee in de huid en het hoofd van (moordenaar) Paul Spruit. Hij leefde een schokkend en bewogen leven. De serie werpt een blik op de belevingswereld van Paul: is waar je wieg staat bepalend of heb je je lot in eigen hand?

De rollen van Paul Spruit, vertolkt door Chris Peters (Sleepers, Rampvlucht, Tonio, Follow De Soa) en Gerard Spruit, door Jacob Derwig (Gemmeker, Penoza, KLEM, Follow De Soa). Monic Hendrickx (Penoza, De Belofte van Piza) speelt Gré, de moeder van Paul Spruit. Melody Klaver (Incognito, Oorlogswinter) vertolkt de rol van Brigit, zijn zus. Martijn Fischer (Onze Jongens, Bloed, Zweet en Tranen) speelt zijn stiefvader Frankot. Erik de Vogel (GTST, Nachtwacht: Het Duistere Hart) is gecast als rechercheur Kramer, die de zaak onderzoekt.

Daarnaast maken Terence Schreurs, Justin Swagerman, Lisa Zweerman, Willemien Slot, Joshua Albano, Pamela Teves, Chris Tates en Poal Cairo deel uit van de cast.

Een Moord Kost Meer Levens is gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter R. de Vries en volgt het waargebeurde verhaal, verteld door de ogen van Paul Spruit.

De serie is, in hele nauwe samenwerking met de familie de Vries geproduceerd door Messercola, onder leiding van creatief producent Lucio Messercola en producent Mark van Roon. Het scenario en de regie van de serie zijn verzorgd door Marco van Geffen.

De serie Een Moord Kost Meer Levens is vanaf 13 november 2023 te zien om 23:00 uur op Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...