Nieuwe trailer voor Mayor of Kingstown seizoen 2

Paramount+ heeft de volledige trailer onthuld voor Mayor of Kingstown seizoen 2. Het nieuwe seizoen van de door Jeremy Renner geleide misdaadthriller zal naar verwachting op 15 januari terugkeren.

In de trailer van seizoen 2 van Mayor of Kingstown wordt Mike McLusky geconfronteerd met de gevolgen van de gevangenisopstand van de finale van vorig seizoen. In de video is te zien hoe Mike langzaam de controle verliest over alles wat zijn familie in Kingstown heeft gebouwd, terwijl hij wanhopige maatregelen neemt om de macht en controle terug te krijgen. Bekijk de trailer hieronder.

Mayor of Kingstown seizoen 2

Mayor of Kingstown seizoen 2

Mayor of Kingstown is afkomstig van de Oscar-genomineerde Taylor Sheridan, wat zijn nieuwste samenwerking met Paramount is na zijn succesvolle familiedrama Yellowstone. De serie heeft rollen voor Jeremy Renner als Mike McLusky, Dianne Wiest als Miriam McLusky, Taylor Handley als Kyle McLusky, Kyle Chandler als Mitch McLusky, Hugh Dillon als Ian, Emma Laird als Iris, Aidan Gillen als Milo Sunter en meer.

De serie volgt de McLusky-familie – machtsmakelaars in Kingstown, Michigan, waar opsluiting de enige bloeiende industrie is. Door thema’s als systemisch racisme, corruptie en ongelijkheid aan te pakken, geeft de serie een grimmige kijk op hun poging om orde en gerechtigheid te brengen in een stad die geen van beide heeft.

Geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, is Mayor of Kingstown uitvoerend geproduceerd door Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Michael Friedman. Fuqua regisseerde ook de eerste aflevering.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

1 Response

  1. januari 3, 2023

    […] Renner keert op 15 januari 2023 terug in Mayor of Kingstown seizoen 2. Het drama, geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, is uitvoerend […]