Serie The Responder met Martin Freeman vanaf 17 februari op NPO

Het Britse drama The Responder is vanaf 17 februari 2023 elke week te zien op NPO 2. De volledige reeks bestaande uit zes delen is dan tevens online op NPO Plus te zien. Bekijk hieronder een trailer. In de reeks kruipt Sherlock-acteur Martin Freeman in de huid van een hulpverlener die nachtdiensten draait in Liverpool. Hij wordt daarbij gekoppeld aan de onervaren agente Rachel Hargreaves (Adelayo Adedayo).

The Responder

The Responder volgt Chris (Martin Freeman), een door een crisis getroffen, moreel gecompromitteerde, onconventionele functionaris die een reeks nachtdiensten in Liverpool aanpakt. Terwijl hij probeert zijn hoofd boven water te houden, zowel persoonlijk als professioneel, wordt Chris gedwongen om een ​​nieuwe rookie-partner Rachel aan te nemen. Beiden ontdekken al snel dat overleven in deze meedogenloze nachtelijke wereld onder hoge druk zal afhangen of ze elkaar helpen of niet.

De zesdelige BBC One-serie heeft rollen voor Martin Freeman (Sherlock, Black Panther), Adelayo Adedayo (The Capture), Ian Hart (The Terror) en MyAnna Buring (The Salisbury Poisonings).

De serie is geschreven door ex-politieagent Tony Schumacher en is gebaseerd op zijn echte ervaringen op het werk. De afleveringen werden geregisseerd door Tim Mielants (The Terror, Peaky Blinders). Vorig jaar liet de BBC weten dat er gewerkt wordt aan The Responder seizoen 2.

The Responder is vanaf 17 februari 2023 te zien op NPO 2.

Afbeelding via BBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...