Komt er een National Treasure: Edge of History seizoen 2?

Komt er een National Treasure: Edge of History seizoen 2? National Treasure: Edge of History is sinds 14 december 2022 te zien op Disney Plus Nederland. De reeks is gebaseerd op de succesvolle filmfranchise met Nicolas Cage.

Tot op heden heeft Disney nog niet officieel bevestigd dat National Treasure: Edge of History zal terugkeren voor seizoen 2. Gezien het succes van de originele filmfranchise lijkt het echter waarschijnlijk dat de serie in ieder geval nog een seizoen zal terugkeren.

Hoewel er geruchten zijn dat Nicholas Cage zal verschijnen in seizoen 1, is er geen bevestiging van het productieteam dat hij daadwerkelijk zal verschijnen in een van de komende afleveringen van seizoen 1 (het eerste seizoen bevat 10 afleveringen in totaal).

Acteur Antonio Cipriano vertelde ScreenRant dat hij graag Nicholas in de serie ziet verschijnen als deze voor een tweede seizoen zou worden verlengd. Hij zei:

“I mean, of course, [we] would love to have Nicolas Cage in it. His character is so iconic. And he plays a big role in this even if his face isn’t in it. He’s still Ben Gates, he’s still the character. His presence is very known. And obviously, we would love to have him. We would love to have everybody from the movies come in and be a part of it because it is still the same universe and there are endless possibilities. 100%.”

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

National Treasure: Edge of History seizoen 2

De serie richt zich op het nieuw gezicht met Jess Morales, een jong meisje dat verrassend genoeg de schokkende geheime geschiedenis van haar familie ontdekt. Jess werkt voor de FBI waar ze haar vermogen om puzzels op te lossen laat zien in de Cryptoanalyse-divisie. Ze begint aan haar eigen avontuur vol geschiedenis en haast zich om de waarheid over het mysterieuze verleden bloot te leggen, terwijl ze probeert een eerder verloren Noord-Amerikaans artefact te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lisette Alexis als Jess Morales, Lyndon Smith als FBI Agent Ross, Zuri Reed als Tasha, Jake Austin Walker als Liam, Antonio Cipriano als Oren, Jordan Rodrigues als Ethan, Catherine Zeta-Jones als Billie, Justin Bartha als Riley Poole en Harvey Keitel als Peter Sadusky.

De eerste aflevering van de serie wordt geregisseerd door Mira Nair (Queen of Katwe) op basis van een scenario geschreven door de originele filmschrijvers Marianne en Cormac Wibberley.

Het project is afkomstig van de originele filmproducent Jerry Bruckheimer en de Wibberleys, die allemaal als uitvoerende producenten dienen. Het wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer Television met ABC Signature als studio.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...