Trailer voor High School Musical: The Musical: The Series seizoen 4 | Laatste seizoen

De officiële trailer voor High School Musical: The Musical: The Series seizoen 4 is vrijgegeven door Disney Plus. Het toont de terugkeer van de cast van de originele film – inclusief Corbin Bleu, Monique Coleman en Lucas Grabeel. Het vierde en laatste seizoen is vanaf 9 augustus 2023 te zien.

De video toont Ricky, Gina en de rest van de Wildcats terwijl ze zich voorbereiden op hun laatste musical. Het wordt echter hectisch wanneer de productie van High School Musical 4: The Reunion aankomt op East High. Bekijk hieronder de teaser trailer van High School Musical: The Musical: The Series seizoen 4.

High School Musical: The Musical: The Series seizoen 4 trailer

High School Musical: The Musical: The Series is een mockumentary en muzikaal tienerdrama dat een groep studenten van East High volgt die een uitvoering van High School Musical opvoeren voor hun wintertheaterproductie. Alleen om te beseffen dat evenveel drama zich buiten het podium afspeelt. Elke aflevering van seizoen 1 bevatte nieuwe nummers en nieuwe vertolkingen van iconische nummers uit de eerste film, zoals “Start of Something New”, “All in this Together” en “Breaking Free”.

In het vierde seizoen keren de Wildcats terug naar East High, waar ze een toneelproductie voorbereiden van High School Musical 3: Senior Year uit 2008. Maar, in een meta-twist die kenmerkend is voor de serie, worden plannen verstoord wanneer Disney aankondigt dat de langverwachte High School Musical 4: The Reunion-film op locatie op hun geliefde middelbare school zal worden opgenomen.

Rollen in de serie zijn er voor Joshua Bassett, Olivia Rodrigo, Matt Cornett, Sofia Wylie, Larry Saperstein, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Mark St. Cyr, Kate Reinders, Joe Serafini.

De eerste High School Musical film werd uitgezonden in 2006 op het Disney channel, waar de carrières van Zac Efron (The Greatest Showman, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile), Vanessa Hudgens (Dog Days) en Ashley Tishdale (Charming) werden gelanceerd. De laatste film getiteld High School Musical 3: Senior Year werd tien jaar geleden uitgebracht.

High School Musical: The Musical: The Series seizoen 4 is vanaf 9 augustus 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

 

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...