Trailer voor Physical seizoen 3 | Laatste seizoen

Apple TV+ onthult de trailer voor Physical seizoen 3, het laatste deel van de reeks met in de hoofdrol Rose Byrne en Zooey Deschanel. De duistere komedieserie van Annie Weisman keert op woensdag 2 augustus terug op Apple TV+. Bekijk de trailer hieronder.

Physical seizoen 3 trailer

Physical speelt zich af in het idyllische maar fragiele strandparadijs van San Diego in de jaren 80 en volgt Sheila Rubin (Byrne) terwijl ze transformeert van stilletjes gemartelde huisvrouw tot dominante fitnessondernemer. Tijdens haar reis vocht Sheila zich een weg uit een onbevredigend huwelijk met Danny (Scovel), koesterde een gevaarlijke relatie met vastgoedmagnaat John Breem (Sparks) en confronteerde de duistere stemmen in haar eigen geest die haar zo lang beschaamd en onderdrukt hebben. Met de hulp van haar trouwe vriendin – en nu zakenpartner – Greta (Friel), heeft Sheila vertrouwen en innerlijke kracht gevonden door haar werk als lerares en ondernemer bij Body by Sheila.

In het derde en laatste seizoen van de serie wordt Sheila op de proef gesteld door de opkomende fitnessgodin Kelly Kilmartin (Deschanel), die niet alleen een professionele bedreiging wordt, maar ook in haar hoofd weet te kruipen. Zal Sheila zegevieren, of zal Kelly’s aanwezigheid in haar leven de zuurverdiende genezing en stabiliteit ondermijnen waar Sheila zo hard voor heeft gevochten.

Physical is geproduceerd door Tomorrow Studios (een samenwerking met ITV Studios) en gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Weisman, die ook fungeert als showrunner. Deze serie is geregisseerd door Stephanie Laing, die naast Marty Adelstein, Becky Clements en Alissa Bachner ook uitvoerend producent is voor Tomorrow Studios en Byrne.

De cast bestaat uit Rose Byrne, Rory Scovel, Dierdre Friel, Paul Sparks, Zooey Deschanel.

Physical seizoen 3 gaat op woensdag 2 augustus 2023 in première op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen van het seizoen met tien afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 27 september.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...