Trailer voor Hulu’s horror film Appendage

De trailer voor Appendage onthult de Hulu horrorfilm, die oktober zal verschijnen. Bekijk de trailer hieronder. In Nederland zal de film Appendage te zien zijn op Disney Plus.

Appendage 

Hannah (Hadley Robinson), een jonge modeontwerpster, lijkt op het eerste gezicht prima, maar worstelt in het geheim met slopende twijfel aan zichzelf. Al snel beginnen deze verborgen gevoelens Hannah lichamelijk ziek te maken en uit te groeien tot een woeste groei op haar lichaam: het aanhangsel. Terwijl de gezondheid van Hannah achteruitgaat, begint The Appendage haar angsten te voeden: haar waargenomen gebrek aan talent op het werk, haar verslechterende relaties met haar vriend en beste vriendin, en het gebrek aan liefde en begrip van haar ouders. Op haar breekpunt doet Hannah een schokkende ontdekking: er zijn anderen zoals zij.

Appendage debuteert op 2 oktober als een ‘Huluween Original Movie’. Naast Hadley Robinson bestaat de cast uit Kausar Mohammed, Emily Hampshire en Brandon Mychal Smith. De film is het speelfilmdebuut van Anna Zlokovic, gebaseerd op haar gelijknamige korte film uit 2021.

Appendage is ontwikkeld door 20th Digital Studio met David Worthen Brooks, Arbi Pedrossian en Jenna Cavelle als uitvoerende producenten. Ook producerende zijn Robinson, Zlokovic en Alex Familian. De productiediensten werden uitgevoerd door de filmproducent Katrina Kudlick via haar productiebedrijf, Fever Dream Studios. Emma Buerklin fungeert als coproducent.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...