Documentaire serie over David Beckham vanaf 4 oktober op Netflix

De vierdelige Netflix documentaire serie BECKHAM vertelt het verhaal van wereldvoetballer en icoon David Beckham. Het is een van de bekendste namen ter wereld, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen. De documentaire neemt je mee naar zijn jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen, bespreekt zijn drive en vastberadenheid om te winnen en toont zijn worsteling om balans te vinden tussen zijn ambitie, liefde en familie. Het leven van Beckham is er een van hoge pieken en diepe dalen. BECKHAM is een verrassend, persoonlijk en bijzonder verhaal over een van de populairste en meest geanalyseerde sporters aller tijden. Bekijk hieronder de trailer.

David Beckham serie op Netflix

Voor de documentairereeks BECKHAM kregen Academy Award-winnaar regisseur Fisher Stevens en producent John Battsek exclusieve toegang tot het leven van David, zijn vrouw Victoria, familie, vrienden en teamgenoten. Het resultaat is een intiem portret en tevens een verhaal over de hedendaagse sport- en celebritycultuur.

Producenten zijn Fisher Stevens, John Battsek, Nicola Howson en Billie Shepherd. Uitvoerende producenten zijn Peter Lord, Nick Park, Carla Shelley, Sam Fell, Paul Kewley en Karey Kirkpatrick.

De serie BECKHAM verschijnt 4 oktober exclusief op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter