Trailer voor Netflix’s slasher komedie The Conference

De trailer voor The Conference geeft een voorproefje van de aankomende slasher komedie van Netflix, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Zweedse auteur Mats Strandberg. Het toont wat er gebeurt als teambuilding plezier vreselijk misgaat. Bekijk de trailer hieronder.

The Conference

The Conference is een komische slasher over een teambuildingconferentie bijgewoond door gemeentelijke medewerkers, die uitmondt in een nachtmerrie wanneer beschuldigingen van corruptie beginnen te circuleren en de werkomgeving teisteren. Tegelijkertijd begint een mysterieuze figuur de deelnemers één voor één te stalken en te vermoorden in deze Zweedse komische slasher met warme, humoristische karakters.

De cast bestaat uit Katia Winter, Adam Lundgren, Eva Melander, Bahar Pars, Maria Sid, Marie Agerhäll, Christoffer Nordenrot, Amed Bozan, Lola Zackow, Claes Hartelius, Cecilia Nilsson, Jimmy Lindström en Martin Lagos.

Patrik Eklund regisseert de film. Eklund regisseerde eerder series als The Gambling Scandal uit 2022 en We Got This die in 2020 debuteerde. Thomas Moldestad is de scenarioschrijver, terwijl Ina Sohlberg en SF Studios de productie verzorgen.

The Conference gaat in première op vrijdag 13 oktober.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...