Trailer voor Hulu’s nieuwste tienerkomedie Davey & Jonesie’s Locker

De officiële trailer is vrijgegeven voor Davey & Jonesie’s Locker, Hulu’s komende sciencefiction-tienerkomedie. In de film vinden twee beste vrienden van de middelbare school onverwacht een kluisje dat hen naar meerdere alternatieve realiteiten leidt. Het eerste seizoen met tien afleveringen wordt op 10 maart gestreamd op Hulu in de VS en op Prime Video in Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. De reeks zal naar verwachting in Nederland te zien zijn op Disney Plus.

Bekijk hieronder de Davey & Jonesie’s Locker trailer.Davey & Jonesie’s Locker

De reeks volgt twee lieve excentrieke beste vrienden die zich altijd uit de pas hebben gevoeld met hun leeftijdsgenoten en de banale achtergrond van hun bestaan ​​op de middelbare school. Dus als ze ontdekken dat hun kluisje eigenlijk een poort naar het multiversum is, zijn ze meer dan klaar om te ontsnappen uit hun tienergevangenis van middelmatigheid ten gunste van nieuwe horizonten. Maar de grap is dat ze alleen maar in bizarre, alternatieve versies van hun middelbare school belanden, omringd door ongebruikelijke versies van hun klasgenoten. Gelukkig zijn deze gedurfde en creatieve besties klaar om het meeste uit deze vakantie uit de realiteit te halen door hun stempel te drukken op elk universum dat ze bezoeken… zelfs als dat betekent dat ze voor interdimensionale chaos moeten kiezen terwijl ze toch bezig zijn. De moeite waard vanwege de sfeer.

Davey & Jonesie’s Locker is uitvoerend geproduceerd door Evany Rosen, die tevens de showrunner zal zijn. In de tienerkomedie zijn er rollen voor Veronika Slowikowska, Jaelynn Thora Brooks, Dan Beirne, Emily Piggford, Nikko Angelo Hinayo, Erika Swayze, Sydney Topliffe, Kevin Osea, Alexa Yaphe, Parker Lauzon, Evany Rosen en James Hartnett.

Deze serie wordt geproduceerd in samenwerking met Hulu en Prime Video met de financiële deelname van het Shaw Rocket Fund. Het is uitvoerend geproduceerd door Mark J.W. Bisschop, Matt Hornburg, Diane Rankin, Carrie Paupst Shaughnessy, A.J. Trauth, Donna Luke en schrijfster Stephanie Kaliner.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter