Trailer voor The Idea of You met Anne Hathaway

Prime Video heeft de trailer onthuld voor de film The Idea of ​​You, de komende romantische komedie met Oscar-winnaar Anne Hathaway in de hoofdrol.

De video belicht de onverwachte romance tussen alleenstaande moeder Solène en het boybandlid Nicholas Galitzine (Nicholas Galitzine). De film zal vanaf 2 mei beschikbaar zijn om te streamen. Bekijk de trailer hieronder.The Idea of You

De film draait om Solène (Hathaway), een 40-jarige alleenstaande moeder die een onverwachte romance begint met de 24-jarige Hayes Campbell (Galitzine), de zanger van August Moon, de populairste boyband ter wereld. Wanneer Solène moet ingrijpen om de reis van haar tienerdochter naar het Coachella Music Festival te begeleiden nadat haar ex op het laatste moment op borgtocht is vrijgelaten, heeft ze een toevallige ontmoeting met Hayes en is er meteen een onmiskenbare vonk. Terwijl ze aan een wervelende romance beginnen, duurt het niet lang voordat Hayes’ supersterstatus onvermijdelijke uitdagingen voor hun relatie met zich meebrengt, en Solène ontdekt al snel dat het leven in de schittering van zijn spotlight misschien meer is dan ze had verwacht.

The Idea of ​​You is geregisseerd door Michael Showalter op basis van een scenario dat hij samen met Jennifer Westfeldt schreef, gebaseerd op de gelijknamige roman van Robinne Lee. In de film zijn er ook rollen voor Ella Rubin, Annie Mumolo, Reid Scott, Perry Mattfeld, Jordan Aaron Hall, Mathilda Gianopoulos, Meg Millidge, Raymond Cham Jr., Jaiden Anthony, Viktor White en Dakota Adan.

Het wordt geproduceerd door Hathaway, Showalter, Lee, Cathy Schulman, Gabrielle Union, Eric Hayes en Jordana Mollick, met Westfeldt, Kian Gass, Douglas S. Jones en Jason Babiszewski als uitvoerende producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...