Trailer voor Kingdom of the Planet of the Apes

De eerste trailer is vrijgegeven voor Kingdom of the Planet of the Apes, de komende sciencefictionfilm. De film is geregisseerd door Wes Ball en zal op 22 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Kingdom of the Planet of the Apes

Kingdom of the Planet of the Apes

Sommige groepen hebben nog nooit van Caesar gehoord, terwijl anderen zijn leringen hebben verdraaid om ontluikende imperiums op te bouwen. In deze setting begint een aapleider andere groepen tot slaaf te maken om menselijke technologie te vinden, terwijl een andere aap, die zag hoe zijn clan werd meegenomen, op reis ging om vrijheid te vinden. Een jonge menselijke vrouw wordt de sleutel tot diens zoektocht, ook al heeft ze haar eigen plannen.

In de volgende film in de Planet of the Apes-serie zullen onder meer William H. Macy, Owen Teague, Freya Allen, Dichen Lachman en Peter Macon de hoofdrol spelen. De aankomende film speelt zich “vele jaren” na de gebeurtenissen van War for the Planet of the Apes uit 2017 af. Nadat Caesar zijn volk naar een oase had gebracht, zijn er nieuwe apengemeenschappen ontstaan, terwijl mensen zijn teruggebracht tot een meer ‘wild-achtig bestaan’.

Kingdom of the Planet of the Apes is geregisseerd door Wes Ball en is geschreven door Josh Friedman, Rick Jaffa en Amanda Silver. De film wordt geproduceerd door Patrick Aison, Joe Hartwick Jr., Jaffa, Silver en Jason Reed.

Kingdom of the Planet of the Apes verschijnt op 22 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...