Kerstklassieker Love Actually dit jaar weer op tv te kijken

Geen kerst is compleet zonder Love Actually op tv. Naast Home Alone is dit een van de meest geliefde kerstfilms. Dit jaar is Love Actually op 25 december te zien op Net5.

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar Kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken, terwijl de zoon tot over z’n oren verliefd is op een klasgenote. Bekijk hieronder een trailer.

Love Actually op tv

Tien liefdesverhalen in één: Een minister-president (Hugh Grant) die verliefd wordt op een medewerkster. Een schrijver (Colin Firth) die zijn wederom gebroken hart verzorgt in Frankrijk. Een gelukkig getrouwde vrouw (Emma Thompson) die haar man (Alan Rickman) ziet vervreemden. Een nieuwe bruid (Keira Knightley) en de beste vriend van de bruidegom. Een weduwnaar/stiefvader (Liam Neeson) die zijn zoon probeert te leren kennen. Een junior manager (Laura Linney) die haar kans grijpt met haar kantoorliefde. En een oude “heb-alles-gezien-maar-herinner-me-vrij-weinig” Rocker (Bill Nighy) werkend aan een come-back.

Love actually is een hilarische film die zich afspeelt in de weken vlak voor kerstmis, waarin de ups en downs in de relatiesfeer ongekende pieken en dalen bereiken. Love actually is niet een verhaal over de liefde, maar wel tien verschillende, over vriendjes en vriendinnetjes, echtgenoten en echtgenotes, vaders en zoons en popsterren en hun managers. Want als je goed oplet, zul je zien dat de liefde eigenlijk altijd en overal om je heen te vinden is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Alan RickmanAndrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke en Rowan Atkinson.

De film is geschreven en geregisseerd door Richard Curtis.

Love Actually kijken

Op 25 december 2022 (Eerste Kerstdag) is de film Love Actually te zien om 20:00 uur op Net5. De klassieker is ook te streamen op Pathé Thuis, Videoland, Prime Video en Viaplay.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: