Trailer voor misdaadthriller Finestkind met Jenna Ortega en Tommy Lee Jones

Paramount+ heeft de eerste trailer uitgebracht voor Finestkind, een nieuwe misdaadthriller met in de hoofdrollen Jenna Ortega, Tommy Lee Jones en Ben Foster.

Finestkind, geregisseerd en geschreven door Brian Helgeland, is vanaf december 2023 te streamen op Paramount+. De trailer introduceert twee broers, gespeeld door Foster en Toby Wallace, die $ 100.000 bij elkaar moeten krijgen om de boot van hun vader, gespeeld door Jones, te behouden. De twee broers wenden zich tot een jonge vrouw, gespeeld door Ortega, die hen vervolgens betrekt bij een drugssmokkelplan. Bekijk hieronder de trailer van Finestkind.

Finestkind

Finestkind vertelt het verhaal van twee broers (Ben Foster & Toby Wallace), opgegroeid in verschillende werelden, die als volwassenen herenigd worden tijdens een noodlottige zomer. Tegen de achtergrond van de commerciële visserij komt het verhaal op het spel te staan ​​wanneer wanhopige omstandigheden de broers dwingen een deal te sluiten met een gewelddadige misdaadbende uit Boston. Onderweg komt een jonge vrouw (Jenna Ortega) midden in een gevaarlijke situatie terecht. Er moeten offers worden gebracht en de banden tussen broers, vrienden, geliefden en een vader (Tommy Lee Jones) en zijn zoon worden aan de ultieme test onderworpen.

Naast de eerder genoemde cast zijn er rollen voor Tim Daly, Clayne Crawford, Aaron Stanford, Scotty Tovar en Lolita Davidovich. Gary Foster, Russ Krasnoff, Taylor Sheridan en David C. Glasser dienen als producenten.

Helgeland is vooral bekend door zijn regie van A Knight’s Tale uit 2001, 42 uit 2013 en Legend uit 2015. Hij is ook een gecrediteerd schrijver van A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master uit 1988, L.A. Confidential (waarmee hij en Curtis Hanson een Academy Award voor het beste bewerkte scenario opleverden), Mystic River uit 2003, Man on Fire uit 2004, Robin Hood uit 2010 en meer.

Finestkind ging in première op het Toronto International Film Festival in september 2023 en verschijnt op 15 december in Paramount+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...