Trailer voor Netflix serie All the Light We Cannot See

Er is een nieuwe trailer verschenen voor All the Light We Cannot See, de aankomende Tweede Wereldoorlog serie van Netflix. De première op Netflix is ​​gepland op 2 november 2023.

Alle vier afleveringen van All The Light We Cannot See werden geregisseerd door Shawn Levy. In de gelimiteerde serie spelen Louis Hofmann, Emmy Award-winnaar en Oscar-genomineerde Mark Ruffalo, Lars Eidinger, Golden Globe Award-winnaar en Emmy-genomineerde Hugh Laurie, en Marion Bailey. De serie introduceert ook actrices Aria Mia Loberti en Nell Sutton.

Bekijk hieronder de trailer van All the Light We Cannot See.

All the Light We Cannot See op Netflix

All the Light We Cannot See is gebaseerd op de met een Pulitzerprijs bekroonde roman en vertelt het verhaal van de buitengewone kracht van menselijke verbondenheid. In de loop van tien jaar verweeft deze miniserie de levens van Marie-Laure Leblanc, een blind Frans meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog haar toevlucht zoekt bij haar oom, en Werner Pfennig, een briljante Duitse tiener met een expertise in het repareren van radio’s. Dankzij een gedeelde geheime band vinden ze geloof in de mensheid en de mogelijkheid van hoop.

De serie is geregisseerd door Shawn Levy op basis van een scenario door Steven Knight.

De serie heeft rollen voor Louis HofmannLars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie en Mark Ruffalo. Bovendien wordt nieuwkomer Aria Mia Loberti geïntroduceerd.

All the Light We Cannot See is vanaf 2 november 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...