Trailer voor Disney Plus kerstfilm Dashing Through the Snow

Disney Plus heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Dashing Through The Snow, de komende familiekomedie met in de hoofdrollen Ludacris en Lil Rel Howery. De film is vanaf 17 november beschikbaar voor streaming.

Bekijk hieronder de Dashing Through The Snow trailer.

Dashing Through the Snow

Dashing Through the Snow wordt beschreven als een hilarisch en ontroerend verhaal en wordt geregisseerd door Tim Story op basis van een scenario geschreven door Scott Rosenberg. In de film speelt Ludacris de rol van maatschappelijk werker en vader Eddie Garrick, die de vreugde en magie van Kerstmis is vergeten. Lil Rel Howery is te zien als de kerstman, die Eddie op een vakantieavontuur zal leiden.

In de film is Eddie Garrick een goedhartige man die Kerstmis de rug heeft toegekeerd vanwege een traumatische jeugdervaring. Op verzoek van zijn vrouw Allison Garrick, van wie hij gescheiden is, neemt Eddie op kerstavond zijn 9-jarige dochter Charlotte mee uit, waar ze een mysterieuze man in een rood pak ontmoeten genaamd Nick. Eddie, een maatschappelijk werker, denkt dat de man waanvoorstellingen heeft en professionele hulp nodig heeft, maar wanneer hij de woede van een plaatselijke politicus oproept, worden hij en zijn dochter meegenomen op een magisch avontuur dat zijn geloof in Kerstmis misschien wel zou kunnen herstellen.

De rest van de cast bestaat uit Teyonah Parris, Madison Skye Validum, Oscar Nunez, Ravi V. Patel, Mary Lynn Rajskub, Gina Brillon, Sebastian Sozzi, Kevin Connolly en Zulay Henao. De film is uitvoerend geproduceerd door Story, Johanna Byer, Ross Fanger en Zac Unterman.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...