Trailer voor Murdaugh Murders: A Southern Scandal seizoen 2

De trailer van Murdaugh Murders: A Southern Scandal seizoen 2 onthult de terugkeer van de Netflix-docuseries, die zich richt op een man die schuldig is bevonden aan de moord op zijn zoon en vrouw.

De Murdaughs waren een van de meest vooraanstaande families van South Carolina, maar de dood van tiener Mallory Beach bij een dronken bootongeluk was het begin van het ontrafelen van hun nalatenschap. Wanneer Paul Murdaugh – de vermeende bestuurder van de boot – en zijn moeder Maggie op brute wijze vermoord worden aangetroffen, komt een eeuw van corruptie, macht en doofpotaffaires in de Lage Landen aan het licht.

In het tweede seizoen zal vooral de rechtszaak tegen de pater familias centraal staan. En dat seizoen heeft nu een officiële trailer gekregen. Bekijk de Murdaugh Murders: A Southern Scandal seizoen 2 trailer hieronder.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal seizoen 2

Seizoen 2 zal verhalen uit de eerste hand bevatten van degenen die erbij waren in de dagen voorafgaand aan en na de moorden, waardoor meer inzicht dan ooit wordt gegeven in die dodelijke nacht. Dat omvat Blanca Turrubiate-Simpson (voormalig huishoudster van de familie Murdaugh) en Mushelle ‘Shelly’ Smith (verzorger van Libby Murdaugh) – die enkele van de machtigste getuigen tijdens het proces werden – Curtis Edward Smith (ook bekend als neef Eddie) en Gwen Generette, een van de juryleden van het proces. Morgan Doughty, de ex-vriendin van Paul, Anthony Cook, de vriend van Paul, en Valerie Bauerlein, verslaggever van de Wall Street Journal, keren ook terug.

De reeks is geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Julia Willoughby Nason en Michael Gasparro.

Het nieuwe seizoen met drie afleveringen begint op woensdag 20 september.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...