Trailer voor serie Found met Shanola Hampton & Mark-Paul Gosselaar

De nieuwe trailer voor de serie Found geeft een voorproefje van het komende NBC-drama, met in de hoofdrollen Shanola Hampton en Mark-Paul Gosselaar. Bekijk de trailer hieronder.

Het uitgangspunt van Found is huiveringwekkend en zet de aangrijpende statistiek in de schijnwerpers dat er in een bepaald jaar meer dan 600.000 mensen als vermist worden opgegeven in de VS. Van deze gemelde gevallen is meer dan de helft van de vermiste personen gekleurde mensen, die verwaarloosd worden door het systeem.

Serie Found 

Shanola Hampton schittert als Gabi Mosely, zelf een voormalige vermiste persoon, die nu gespecialiseerd is in PR en leiding geeft aan een crisismanagementteam dat deze vermiste mensen opspoort. Maar zonder dat iemand het weet, verbergt Gabi zelf een duister geheim. Ze is in het verleden ontvoerd – en ze heeft haar ontvoerder, een sinistere man genaamd Sir (Mark-Paul Gosselaar), opgespoord en de rollen omgedraaid. Nu zit Sir vast in haar kelder, wordt hij gevangen gehouden en wordt hij gedwongen Gabi te helpen bij het oplossen van ontvoeringszaken. Wat zal er voortkomen uit hun verwrongen partnerschap?

Found gaat dinsdag 3 oktober in première op NBC. Afleveringen zullen de volgende dag ook beschikbaar zijn op Peacock.

Naast Shanola Hampton en Mark-Paul Gosselaar bestaat de cast uit Kelli Williams, Brett Dalton, Gabrielle Walsh, Arlen Escarpeta en Karan Oberoi.

De serie is afkomstig van Nkechi Okoro Carroll, die samen met Sonay Hoffman, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Lindsay Dunn uitvoerend produceert. Berlanti Productions en Rock My Soul Productions produceren Found, in samenwerking met Warner Bros. Television en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...