Trailer voor Stephen King verfilming The Boogeyman

20th Century Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Boogeyman, de verfilming van het korte verhaal van Stephen King. De release staat gepland voor 2 juni 2023. Bekijk hieronder de eerste trailer van The Boogeyman.

The Boogeyman

The Boogeyman

Middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer zijn aan het bijkomen van de recente dood van hun moeder en krijgen niet veel steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn omgaat. Wanneer een wanhopige patiënt onverwachts bij hen thuis opduikt om hulp te zoeken, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op families en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

De verfilming is een productie van 21 Laps. Het wordt geproduceerd door Shawn Levy, Dan Levin en Dan Cohen. Beck en Woods, die sinds 2018 aan het project verbonden zijn, treden op als uitvoerende producenten.

The Boogeyman heeft rollen voor Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) en David Dastmalchisch (Dune).

The Boogeyman, voor het eerst gepubliceerd in het tijdschrift Cavalier uit 1973, begint met een man die zich de recente gebeurtenissen in zijn leven herinnert na de dood van zijn kinderen, die werden vermoord door een wezen dat op de loer lag in de kast. Het korte verhaal werd later uitgebracht in 1978 als onderdeel van King’s Night Shift-collectie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...