Trailer voor Nederlandse film All Inclusive

Vanaf vandaag is de trailer te zien van de nieuwe Nederlandse film All Inclusive, met in de hoofdrollen Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Aiko Mila Beemsterboer en Bing van Son. Bekijk de trailer hieronder.

In deze schurende comedy wordt de relatie tussen Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) zwaar op de proef gesteld, als Sylvie tijdens een vakantie naar een resort aankondigt een pauze in te willen lassen. Zo verandert de paradijselijke all-inclusive vakantie in een tropische hel, inclusief een midlife crisis en puberende kinderen. Ook acteurs Frank Lammers, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Thijs Boermans, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Jochem ten Haaf e.a. zijn te zien in de film die vanaf 16 maart 2023 alleen in de bioscoop te zien is.

All Inclusive film trailer

All Inclusive film trailer

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All-Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

De originele cast bestaat, naast Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Aiko Mila Beemsterboer en Bing van Son, verder uit Frank Lammers, Matthijs van Sande Bakhuyzen, Jochum ten Haaf, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Thijs Boermans, Sara Afiba, Sheila Payne en Tine Cartuyvels.

De film is gebaseerd op een idee van Tibor Lukács en wordt geregisseerd door Aniëlle Webster (Huisvrouwen Bestaan Niet, Wat Is Dan Liefde, Swanenburg). Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen (Wat Is Dan Liefde) en Richard Kemper (Huisvrouwen Bestaan Niet). De film wordt geproduceerd door Frank Groenveld vanuit Greenfield Film Productions. Frank was als producent ook medeverantwoordelijk voor Casa Coco, Ik Wist Het, Huisvrouwen Bestaan Niet, Kruimeltje en Homies.

De film All Inclusive wordt op 16 maart 2023 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

Afbeelding via WW Entertainment 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...