TÁR vanaf 2 maart in de Nederlandse bioscoop

De film TÁR draait vanaf 2 maart 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer. TÁR speelt zich af in de internationale wereld van de klassieke muziek en draait om Lydia Tár, door velen gezien als een van de grootste levende componisten/dirigenten en de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een vooraanstaand Duits orkest ooit.

Tár in de Nederlandse bioscoop

De wereldvermaarde componiste Lydia Tár legt de laatste hand aan de symfonie die haar magnum opus kan betekenen. Bovendien staat ze als eerste vrouw ooit aan het hoofd van een groot Duits orkest. Haar charmante en intelligente zesjarige adoptiedochter Petra speelt hierbij een cruciale rol. Wanneer er tegen Lydia samengespannen wordt, biedt ook Petra een grote steun voor haar worstelende moeder.

TÁR werd geproduceerd, geschreven en geregisseerd door Todd Field, met in de hoofdrol Cate Blanchett als de prominente musicus Lydia Tár. De film onderzoekt de impact, de bestendigheid en de veranderende aard van macht in onze moderne wereld. Andere rollen zijn er voor Nina Hoss, Noémie Merlant, Julian Glover, Mark Strong, Sophie Kauer, Sylvia Flote, Allan Corduner.

In Nederland is de film vanaf maart te zien, maar in oktober vorig jaar is het psychologische drama, de eerste film in 15 jaar van regisseur Field reeds uitgegaan in de Verenigde Staten. De film heeft daar geweldige recensies gekregen en Cate Blanchett heeft lovende reacties gekregen op haar rol als dirigent/componist Lydia Tár

TÁR draait vanaf 2 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen.

Afbeelding via Universal Pictures International

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...