Wanneer verschijnt From seizoen 2?

De premièredatum voor From seizoen 2 is eindelijk aangekondigd als onderdeel van de line-up van MGM+ voor 2023. De serie keert op 23 april 2023 terug, exclusief op MGM+, voorheen bekend als Epix.

In seizoen 2 beginnen verborgen waarheden over de aard en de angstaanjagende oorsprong van de stad naar boven te komen, zelfs als het leven van de bewoners in chaos wordt ondergedompeld door de komst van mysterieuze nieuwkomers.From seizoen 2

Jim en Tabitha Matthews worstelen in de nasleep van een persoonlijk tragedie. Samen met hun twee kinderen stranden ze tijdens een roadtrip met hun camper in een spookachtig stadje in Midden-Amerika. Het geheimzinnige stadje laat een ieder die het betreed niet meer gaan. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos overleven – inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Harold Perrineau (Lost, The Rookie, Claws), Catalina Sandino Moreno (The Affair), Eion Bailey (Band of Brothers), Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He (The Good Doctor), Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore (Utopia Falls), Pegah Ghafoori, David Alpay (Castle Rock), Elizabeth Saunders (Clarice), Elizabeth Moy en Avery Konrad.

In seizoen 2 worden ook vijf nieuwe castleden geïntroduceerd, waaronder Nathan D. Simmons, Kaelen Ohm, Angela Moore, A.J. Simmons en Deborah Grover.

From is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door John Griffin, met Jeff Pinkner als showrunner. De reeks is een productie van EPIX Studios en MGM International Television Productions, met Midnight Radio en AGBO als producenten. Pinkner, Jack Bender, Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg en Adrienne Erickson produceren ook samen met Anthony Russo, Joe Russo Mike Larocca en Lindsay Dunn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...