Trailer voor Prime Video film A Million Miles Away

De trailer van A Million Miles Away is vrijgegeven met in de hoofdrol Michael Peña. De film is geregisseerd door de bekroonde filmmaker Alejandra Márquez Abella (Northern Skies Over Empty Space, The Good Girls). Bekijk hieronder de trailer.

A Million Miles Away

Geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van NASA-boordwerktuigkundige José Hernández, volgt A Million Miles Away hem en zijn toegewijde familie van trotse migrerende landarbeiders op een decennialange reis, van een landelijk dorp in Michoacán, Mexico, naar de velden van de San Joaquin-vallei, tot meer dan 200 mijl boven de aarde in het internationale ruimtestation.

Met de steun van zijn hardwerkende ouders, familieleden en leraren, culmineert José’s drive en vastberadenheid in de mogelijkheid om zijn schijnbaar onmogelijke doel te bereiken. De veelgeprezen schrijver en regisseur Alejandra Márquez Abella heeft een oogverblindend eerbetoon gemaakt aan de loyaliteit en vasthoudendheid van de hele Hernández-familie, evenals iedereen die durft te dromen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michael Peña (Narcos: Mexico, End of Watch, Crash) en Rosa Salazar (Alita: Battle Angel, Maze Runner), Bobby Soto (Flamin’ Hot, Narcos: Mexico), Sarayu Blue (To All the Boys), Veronica Falcon (Ozark, Queen of the South), Julio Cesar Cadillo (Narcos: Mexico, Sicario) en Garret Dillahunt (Fear the Walking Dead, Raising Hope).

De film komt wereldwijd uit op Prime Video op 15 september 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...