The Split seizoen 3 is vanaf 6 januari te zien op NPO

The Split seizoen 3 is vanaf 6 januari wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start en komt die dag tevens naar NPO Plus. Het derde seizoen is tevens het laatste van de reeks. Bekijk hieronder een trailer. De reeks volgt de levens van de Defoe familie, die allemaal in het echtscheidingsrecht werken voor het familiebedrijf, afgezien van de oudste zus Hannah (Nicola Walker), die werkt voor het rivaliserende familierechtkantoor Noble & Hale en de jongste dochter die oppas is.

The Split seizoen 3

The Split gaat over machtige vrouwelijke echtscheidingsadvocaten bezien vanuit het perspectief van de drie zussen Hannah, Nina en de jongste, Rose. Hannah en Nina zijn vooraanstaande echtscheidings – en familierechtsadvocaten bij concurrerende firma’s, terwijl Rose nog op zoek is naar haar plaats in het leven. Ondanks hun sterke carrière, gaat het privéleven van de zussen niet bepaald over rozen. Zo is hun vader al dertig jaar afwezig en wanneer hij plotseling terugkeert zorgt dit voor de nodige opschudding.

The Split is een Britse juridische dramaserie, geschreven en gemaakt door Abi Morgan (The Iron Lady en Suffragette), die voor het eerst werd uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk op BBC One op 24 april 2018. De eerste serie, die in augustus 2016 verscheen. Het derde en laatste seizoen ging in première op 4 april 2022.

De serie heeft rollen voor Nicola Walker, Stephen Mangan, Fiona Button, Annabel Scholey en Barry Atsma.

The Split seizoen 3 is vanaf 6 januari in Nederland te zien op NPO.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...