Turtles All The Way Down film vanaf 2 mei op HBO Max

Turtles All The Way Down, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green (The Fault in Our Stars, Paper Towns), geregisseerd door Hannah Marks, gaat op 2 mei a.s. in première op HBO Max. Bekijk de trailer hieronder.

Turtles All The Way Down

Turtles All The Way Down gaat over de 17-jarige, Aza Holmes (Isabela Merced), die worstelt met een dwangstoornis. Het is niet makkelijk om Aza te zijn, maar ze doet haar best… Ze probeert een goede dochter, vriendin en student te zijn, terwijl ze om probeert te gaan met een spiraal van invasieve, obsessieve gedachten die ze niet kan beheersen. Wanneer ze opnieuw contact maakt met Davis, haar jeugdliefde, wordt Aza geconfronteerd met fundamentele vragen over liefde, geluk, vriendschap en hoop.

De cast bestaat uit namen als Isabela Merced, Cree, Felix Mallard, Maliq Johnson, Poorna Jagannathan, Judy Reyes en J. Smith-Cameron.

Turtles All The Way Down van New Line Cinema en Temple Hill is gebaseerd op de bestseller van John Green, geregisseerd door Hannah Marks en geschreven door uitvoerende producenten Elizabeth Berger en Isaac Aptaker. Wyck Godfrey, Marty Bowen en Isaac Klausner fungeren als producenten. Richard Brener, Nikki Ramey en Paulina Sussman zijn uitvoerende producenten namens New Line Cinema, samen met uitvoerende producenten Laura Quicksilver, Bart Lipton, John Green en Rosianna Halse Rojas.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...