Trailer voor Netflix film The Kitchen

Netflix heeft de trailer uitgebracht van The Kitchen, het aankomende sciencefiction thrillerdrama, afkomstig van Oscarwinnaar Daniel Kaluuya en Kibwe Tavares. De video belicht een vader-en-zoonverhaal dat zich afspeelt in een dystopisch Londen. De film wordt vanaf 19 januari 2024 gestreamd.

Bekijk hieronder de trailer van The Kitchen.

The Kitchen op Netflix

In een dystopisch Londen is de kloof tussen arm en rijk tot het uiterste opgerekt. Alle vormen van sociale huisvesting zijn uitgeroeid en alleen The Kitchen blijft over. Een gemeenschap die weigert te verhuizen uit de plek die zij thuis noemen. Hier ontmoeten we een eenzame Izi, die hier uit noodzaak leeft en wanhopig op zoek is naar een uitweg, en een 12-jarige Benji, die zijn moeder heeft verloren en op zoek is naar een gezin. We volgen ons onwaarschijnlijke duo terwijl ze worstelen om een ​​relatie op te bouwen in een systeem dat tegen hen is opgezet.

The Kitchen is mede geregisseerd door Kaluuya en Kibwe op basis van een scenario dat de Get Out-ster samen met Joe Murtagh schreef. Dit markeert het regiedebuut van Kaluuya en Kibwe, waarbij hij ook samen met Daniel Emmerson produceert. In de film zijn er ook rollen voor Hope Ikpoku Jr, Ian Wright, BackRoad Gee, Cristale, Teija Kabs en Demmy Ladipo.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...