Trailer voor Netflix serie Dear Child

Een nieuwe trailer voor de zesdelige Netflix thriller serie Dear Child is vrijgegeven. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige roman van Romy Hausmann. De boekverfilming draait om een mysterieuze vrouw die jarenlang geïsoleerd wordt gehouden in een zwaar beveiligde woning, vergezeld door haar twee kinderen. Bekijk de trailer hieronder.

Dear Child op Netflix

Lena leeft volledig geïsoleerd met haar twee kinderen, Hannah en Jonathan, in een zwaarbeveiligd huis. Ze eten hun maaltijden, gaan naar de badkamer en gaan op precies voorgeschreven tijden naar bed. Zodra hij de kamer binnenkomt, staan ​​ze in de rij om hun handen te laten zien. Ze doen alles wat hij zegt. Totdat de jonge vrouw weet te ontsnappen. Na een bijna fataal auto-ongeluk wordt ze samen met Hannah in het ziekenhuis opgenomen.

Dear Child begint waar traditionele thrillers eindigen: met verlossing. Maar de ware omvang van deze nachtmerrie wordt onthuld wanneer Lena’s ouders diezelfde nacht in het ziekenhuis arriveren. Ze zijn al bijna 13 jaar wanhopig op zoek naar hun vermiste dochter…

De cast bestaat uit Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw, Haley Louise Jones, Justus von Dohnányi, Julika Jenkins, Birge Schade, Christian Beermann, Seraphina Maria Schweiger, Özgür Karadeniz en Jeanne Goursaud.

Hoofdschrijver Isabel Kleefeld schreef samen met Julian Pörksen het scenario, en beiden regisseerden ze de psychologische thriller. Het werd geproduceerd door Tom Spiess en Friederich Oetker. Constantin Television is het productiebedrijf achter Dear Child.

Dear Child debuteert op donderdag 7 september op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...