De film The Creator vanaf 28 september 2023 in de bioscoop

De actie- en sciencefiction film The Creator draait vanaf 28 september 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

Te midden van een hevige toekomstige oorlog tussen het menselijk ras en de krachten van kunstmatige intelligentie, wordt Joshua, een ex-agent van de speciale strijdkrachten die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw, gerekruteerd om de ‘Creator’ op te sporen en te doden.

The Creator film

De film The Creator

De epische scifi-actiethriller The Creator van schrijver / regisseur Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de troepen van de kunstmatige intelligentie (AI). Joshua (Washington) is een ex-agent van de speciale eenheid. Hij rouwt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan). Hij wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de geavanceerde AI, op te sporen en te doden. Deze architect heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om niet alleen de oorlog, maar ook het bestaan van de mensheid te beëindigen. Joshua en zijn team van elite-agenten reizen over de vijandelijke linies, naar de duistere kern van het door AI-bezet gebied. Aldaar ontdekken ze dat het wereldbeëindigende wapen dat hij moet vernietigen, een AI is in de vorm van een jong kind (Voyles).

Hoofdrollen zijn er voor John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Madeleine Yuna Voyles, Allison Janney.

De film is geregisseerd door Gareth Edwards naar een scenario geschreven door Edwards en Chris Weitz, en een verhaal van Edwards.

De film The Creator draait vanaf 28 september 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...