Trailer voor Hulu ballet serie Spellbound

Een nieuwe trailer is uitgebracht voor de originele Hulu serie Spellbound. Het brengt kijkers terug naar de Paris Opera Ballet School. De serie debuteert op 31 augustus op Hulu. Bekijk hieronder de Spellbound trailer.

Spellbound serie

Wanneer Cece Parker Jones, een levendige 15-jarige verhuist van een klein stadje in de VS naar Frankrijk om te studeren aan de Parijse Opera Ballet School, is ze op de top van de wereld. Maar de dingen keren zich om als ze een boek met familiespreuken ontdekt in de achterkamer van de apotheek van haar tante Ginger. Terwijl ze door het boek snuffelt, gebruikt ze onbewust het tegengif voor een beschermingsspreuk die haar identiteit verbergt sinds ze een klein meisje was.

Het blijkt dat ze uit een lijn van machtige heksen komt, de Wizens! En daarbij roept ze haar aartsvijand, de Mystici, op die achter haar magie aan zitten. Deze pittige tiener moet nu jongleren met de druk van een elite balletschool, nieuwe technieken leren die ze nog nooit eerder heeft gestudeerd, haar intense academici bijhouden, om nog maar te zwijgen van haar nieuwe vriendschappen en misschien een schattige jongen… of twee, evenals haar ongelooflijk vermogen om magie te activeren, terwijl ze dit geheim houdt voor alleen haar beste vrienden.

Spellbound is gemaakt door Jill Girling en Lori Mather. Hoofdrollen worden gespeeld door Hailey Melody Romain, Margherita Barbieri, Abigail O’Regan, Sam Darius, Zac Gabriel Werb, Etienne Moana, Imogen Mackie Walker, Gomolémo Tsagaé, Cameron James King, Rik Young, Raven Dauda, ​​Malou Beauvoir en Charles Baker.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter