Trailer voor Outer Range seizoen 2 met Josh Brolin

De trailer van Outer Range seizoen 2 onthult de terugkeer van Prime Video’s sci-fi westernserie onder leiding van voor een Oscar genomineerde acteur Josh Brolin als hoofdpersonage Royal Abbott. Bekijk de trailer hieronder.

Outer Range gaat over Royal Abbott (Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, die een ondoorgrondelijk fenomeen ontdekt aan de rand van de wildernis van Wyoming, in de vorm van een donkere leegte.Outer Range seizoen 2

In seizoen twee worstelen Royal en zijn vrouw Cecelia om hun gezin bij elkaar te houden in de nasleep van de plotselinge verdwijning van hun kleindochter. De inzet is nog nooit zo hoog geweest voor de Abbotts, die nu op meerdere fronten worden bedreigd. Het tweede seizoen van Outer Range drijft de personages dieper de leegte in met diepgaande en onvoorziene omstandigheden die de fundamenten van de tijd zelf zouden kunnen doen schudden.

Naast Brolin, die zijn regiedebuut zal maken in de voorlaatste aflevering van seizoen 2, bestaat de cast ook uit Imogen Poots, Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie en Will Patton.

Outer Range komt van bedenker en uitvoerend producent Brian Watkins, met uitvoerende producenten Zev Borow, Heather Rae, Josh Brolin, Robin Sweet, Lawrence Trilling, Amy Seimetz, Tony Krantz, en Plan B.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...