A Man In Full vanaf 2 mei op Netflix | Bekijk de trailer

Netflix heeft de trailer uitgebracht voor de serie A Man In Full, een aankomend drama gebaseerd op de gelijknamige roman van Tom Wolfe uit 1998. De serie zal vanaf 2 mei 2024 te zien zijn op Netflix.

A Man In Full is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door showrunner David E. Kelley. De boekverfilming draait om een in ongenade gevallen vastgoedmagnaat die uit alle macht zijn imperium probeert te behouden. De serie beschikt daarnaast over een cast, geleid door Jeff Daniels, Tom Pelphrey, Diane Lane en Lucy Liu. Andere sterren zijn onder meer William Jackson Harper, Aml Ameen, Sarah Jones, Jon Michael Hill en Chanté Adams.

Regina King is ook verbonden aan de serie en zal afleveringen 1, 5 en 6 van de serie regisseren.

Bekijk hieronder de trailer van A Man In Full.

a man in full

A Man In Full serie op Netflix

Wanneer vastgoedmagnaat Charlie Croker uit Atlanta plotseling failliet gaat, botsen politieke en zakelijke belangen terwijl Charlie zijn imperium verdedigt tegen degenen die proberen te profiteren van zijn val uit de gratie. De reeks is gebaseerd op de New York Times-bestseller van wijlen Tom Wolfe.

A Man In Full is uitvoerend geproduceerd door Regina King, Matthew Tinker, Thomas C. Wolfe en Alexandra Wolfe. Dit markeert ook King’s nieuwste samenwerking met de streamer na de hoofdrol in de onlangs uitgebrachte westerse actiefilm The Harder They Fall.

De serie is vanaf 2 mei 2024 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...