Trailer voor Outlander seizoen 7

Starz heeft de eerste trailer vrijgegeven van Outlander seizoen 7. Deze kun je hieronder bekijken.

Het zevende seizoen zal ergens in 2023 van start gaan in Amerika. In Nederland is seizoen 6 te zien via Ziggo te zien, maar deze staat nog niet op Netflix. De eerste vijf seizoenen vind je overigens wel terug op Netflix. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Outlander seizoen 7

In de serie zijn er hoofdrollen voor Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin, Maria Doyle Kennedy, Duncan Lacroix, David Berry, César Domboy, Lauren Lyle, Colin McFarlane en Caitlin O’Ryan. In seizoen 6 waren er ook rollen voor Mark Lewis-Jones, Alexander Vlahos en Jessica Reynolds.

De acht boeken tellende Outlander-serie van Diana Gabaldon heeft wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht en alle boeken hebben de bestsellerlijst van de New York Times vereerd. De Outlander-serie omvat de genres geschiedenis, science fiction, romantiek en avontuur in één verbazingwekkend verhaal.

Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Anne Kenney en Andy Harries zijn uitvoerend producent.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...