De film Living vanaf 29 december in de Nederlandse bioscoop

De film Living is vanaf 29 december te zien in de Nederlandse bioscoop. Het speelt zich af in het Londen van 1953 en toont een bureaucraat van de afdeling Openbare Werken van het graafschap die met een dodelijke ziekte wordt geconfronteerd. Bekijk hieronder een trailer.

Living

Living film

Londen, 1953. Bill Nighy schittert als de ware Britse ‘gentleman’ Mr. Williams, een rechtlijnige maar eenzame kantoorklerk. Hij rouwt al enige tijd om zijn overleden echtgenote, heeft geen contact meer met zijn zoon en laat het leven aan hem voorbijrazen. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht en gaat op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten.

Dit ontwapenende drama is gebaseerd op de Japanse film Ikiru van Akira Kurosawa, en nu opnieuw bewerkt door schrijver Kazuo Ishiguro (bekend van bestsellers als ‘Never Let Me Go’ en ‘The Remains of the Day’) en geregisseerd door Oliver Hermanus (Moffie, Skoonheid).

De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Nighy (Love Actually) en Aimee Lou Wood (Sex Education). Andere rollen zijn er voor Alex Sharp, Tom Burke, Adrian Rawlins, Hubert Burton, Oliver Chris, Michael Cochrane.

De film Living is vanaf 29 december 2022 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via The Searchers

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...