Trailer voor Netflix serie Painkiller

De trailer voor Painkiller geeft een voorproefje van de gelimiteerde serie die op 10 augustus op Netflix zal verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Netflix serie Painkiller

Het drama met zes afleveringen wordt beschreven als een gefictionaliseerde hervertelling van gebeurtenissen. Het onderzoekt een deel van de oorsprong en nasleep van de opioïdencrisis in Amerika, en belicht de verhalen van de daders, slachtoffers en waarheidszoekers wier leven voor altijd is veranderd door de uitvinding van OxyContin. Een onderzoek naar misdaad, aansprakelijkheid en de systemen die honderdduizenden Amerikanen herhaaldelijk in de steek hebben gelaten.

De gelimiteerde serie is gebaseerd op het boek Pain Killer van Barry Meier en het artikel in New Yorker Magazine “The Family That Built the Empire of Pain” van Patrick Radden Keefe.

De hoofdrollen worden gespeeld door Uzo Aduba, Matthew Broderick, Taylor Kitsch, Dina Shihabi, West Duchovny en John Rothman. Gaststerren zijn onder meer Clark Gregg, Jack Mulhern, Sam Anderson, Ana Cruz Kayne, Brian Markinson, Noah Harpster, John Ales, Johnny Sneed, Tyler Ritter en Carolina Bartczak

Painkiller is geregisseerd door Peter Berg en uitvoerend geproduceerd door Eric Newman, Berg en Alex Gibney. Micah Fitzerman-Blue en Noah Harpster zijn uitvoerende producenten, co-creators en showrunners.

De serie is vanaf 10 augustus 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...