Documentaire Robbie Williams vanaf november op Netflix | Bekijk de trailer

Netflix onthult de officiële trailer en releasedatum van Robbie Williams, een vierdelige documentaire over de meest succesvolle Britse soloartiest aller tijden, uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van zijn muziekcarrière. De documentaire is vanaf 8 november exclusief te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Robbie Williams netflix

Robbie Williams Netflix documentaire 

Rauw. Eerlijk. Echt. Deze vierdelige documentairereeks kruipt achter de ogen van de grootste Britse soloartiest ooit, Robbie Williams. De serie beslaat 30 jaar en bevat honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven, gemaakt door een veelgeprezen filmteam, waaronder regisseur Joe Pearlman en Asif Kapadia als uitvoerend producent.

De serie bestaat uit honderden uren aan persoonlijke en nooit eerder vertoonde beelden van de afgelopen 30 jaar. Het team, dat eerder verantwoordelijk was voor documentaires als Lewis Capaldi: How I’m Feeling Right Now en AMY, kreeg exclusieve toegang tot Robbie. De documentaire Robbie Williams schetst een intiem en persoonlijk portret van een muziekicoon en werpt zo een nieuw licht op de ware persoon achter de sensationele krantenkoppen.

Robbie Williams is vanaf 8 november 203 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter