Trailer voor romcom What Happens Later met Meg Ryan & David Duchovny

Bleecker Street heeft de officiële trailer gedropt voor What Happens Later, de romantische komedie met in de hoofdrollen Meg Ryan en David Duchovny. Ze spelen twee exen die elkaar plotseling weer ontmoeten op het vliegveld nadat hun beide vluchten vertraging hebben opgelopen. De film verschijnt op 13 oktober in de bioscoop.

Dit is Ryans eerste romantische komedie in meer dan tien jaar, na optredens in Serious Moonlight, My Mom’s New Boyfriend, In the Land of Women, Kate & Leopold, You’ve Got Mail en When Harry Met Sally. De nieuwe film is ook de tweede keer dat de Golden Globe-genomineerde in de regisseursstoel stapt, na de dramafilm Ithaca uit 2015.

Bekijk hieronder de What Happens Later trailer.

What Happens Later

In de film worden twee ex-geliefden, Bill en Willa, ’s nachts ingesneeuwd op een regionale luchthaven. Voor onbepaalde tijd uitgesteld, voelen Willa, een magische denker, en Bill, een catastrofale denker, zich net zo aangetrokken tot en geïrriteerd door elkaar als decennia eerder. Maar terwijl ze het raadsel van hun gemeenschappelijke verleden ontrafelen en hun leven vergelijken met de dromen die ze ooit deelden, beginnen ze zich af te vragen of hun hereniging louter toeval is, of iets betoverender.

Meg Ryan regisseerde What Happens Later op basis van een scenario dat ze samen met Steven Dietz en Lynn schreef, gebaseerd op Dietz’s Shooting Star toneelstuk. De film met R-rating is geproduceerd door Jonathan Duffy, Kelly Williams, Laura D. Smith en Kristin Mann.

Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...